אם גם אתם מחכים בכל שנה בכיליון עיניים לארוחה הלבנה והמפנקת של שבועות; אם מאפי גבינה נימוחים בניחוח הורס הם הכיף הכי גדול שלכם; אם אתם סוכרתיים, טרום סוכרתיים או נוטים לסבול מתשישות אחרי ארוחות גדולות – המאמר הזה הוא עבורכם.
בארוחות גדולות, בעיקר כאשר חלק מהמאכלים מכילים פחמימות, קמחים וסוכרים (מאפים, פסטות, פשטידות בצק, עוגות גבינה מתוקות, בורקס, וכדומה), אנחנו צורכים לעיתים יותר מידי סוכרים, ותגובת הגוף לא מאחרת להגיע.
כך תוכלו ליהנות מארוחת שבועות כיפית, ללא ייסורי מצפון וללא יציאה מאיזון ברמות הסוכרים בדם.
#1 – דעו את האויב
האם אתם מכירים את מנגנוני האיזון של רמות הסוכר בדם, המשתבשים אצל חולי סוכרת? האם אתם יודעים מהם המאכלים שאותם הגוף מתקשה לפנות מהדם, בעקבות כך נוצרים עודפים ולאחר מכן ערכים נמוכים מידי של גלוקוז בדם?
המאכלים שיש להימנע מהם משתנים על פי חומרת המצב שלכם. אצל מי שהם טרום סוכרתיים בלבד, כדאי להימנע מסוכר לבן ומפחמימות פשוטות (קמח לבן, פסטות, וכדומה). אצל מי שהסוכרת שלהם חריפה, כדאי להימנע מעוד מאכלים כמו למשל תפוחי אדמה וסוגים נוספים של קמחים.
#2 – הגיעו מוכנים אל הארוחה
צעדים פשוטים שיעזרו לכם להתכונן היטב לארוחה הם למשל: לברר מה יהיה תפריט הארוחה (במידה ולא אתם מכינים אותו), לוודא שיהיו מספיק מאכלים נטולי פחמימות פשוטות וסוכרים שתוכלו ליהנות מהם (כמו סלטים ומאכלים על טהרת הגבינות), ואפילו לשתות הרבה מים לפני הארוחה.
טיפ: הציעו להביא את הסלטים לאירוע וודאו שיש לכם שפע של סלטים המכילים ירקות וגבינות ללא סוכרים ופחמימות.
#3 – השתמשו בכוח המרפא של הטבע והיעזרו בתוספים המסייעים לאיזון הסוכר בדם
אסכרקס הינו תוסף תזונה המבוסס על הפעילות היעילה של שישה צמחי מרפא שונים באיזון והורדת רמות הסוכרים בדם. התוסף נבדק מחקרית והוא נמצא יעיל באיזון סוכרים, בהפחתת שומנים בדם, ובמניעת תסמיני היפוגליקמיה כמו אותה עייפות מוכרת לאחר ארוחה עשירה בפחמימות או סוכרים.
אסכרקס פועל על ידי הפחתת יכולת הגוף לעכל פחמימות וסוכרים והוא תוסף טבעי לחלוטין. השפעתו ניכרת החל מתשעים ימים לאחר תחילת השימוש בו, ומאות יספרו כי הם כבר לא סובלים מתסמיני הסוכרת בזכות התוסף.